Sunati-ne! 021.255.21.83 (Luni-Vineri 8-16)

Despre uleiul de susan

Despre uleiul de susanUleiul de susan este un produs 100% organic ce ajuta la hidratarea oricarui tip de piele. Acesta se obtine prin presare la rece si apoi filtrare, ramanand un lichid de o culoare galbuie si o vascozitate destul de ridicata. Are o aroma delicata, caracteristica si contine: sesamoline, lecitina, vitamina E, minerale etc. De-asemenea uleiul de susan mai este imbogatit cu un important complex de antioxidanti ce ajuta la regenerarea oricarui tip de piele. Reprezinta unul dintre cele mai importante uleiuri care ajuta la hidratarea si protejarea pielii.

Proprietatile uleiului de susan

Uleiul de susan poseda o multime de proprietati benefice iar cele mai importante dintre ele ar fi: restructurante, hidratante, emoliente, antirid, antiiflamatoare, regenerante, antireumatice etc. Se poate utiliza pe orice tip de piele fara a produce vreo reactie adversa.

Avantajele folosirii uleiului de susan

Uleiul de susan reprezinta un produs 100% organic ce se recomanda a fi folosit pe tenurile mixte si grase. Ajuta la hidratarea si protejarea tenului descuamat dar si a celui senibil si fragil. Printr-o masare delicata poate duce la ameliorarea durerilor reumatice si a celor musculare. In anotimpul rece uleiul de susan este perfect pentru hidratarea buzelor si a mainilor crapate. De-asemenea inainte de expunerea la soare se recomands folosire uleiului de susan ce ofera protectie si catifelare.

Includerea uleiului de susan in cosmetica

Includerea uleiului de susan in cosmeticaUleiul de susan se poate aplica in stare pura pe piele sau se poate include in diferite compozitii cosmetice precum: Lotiuni si creme usoare pentru ten, tratament facial, unguente, balsamuri pentru buze, creme pentru maini, creme pentru protectie solara si de-asemenea pentru hidratarea si catifelarea parului.


Comanda Ulei Susan